Merhaba,
6 Nisan Pazar günü gerçekleşecek Runtalya Maratonu’nda adımlarımızı Kız Çocuklarına Destek Derneği için atıyoruz.
Bağış kampanyalarımızla daha fazla çocuğun kültür-sanat, spor, çevresel sürdürülebilirlik ve yaşam becerileri programlarına katılmalarını hedefliyoruz.
Yapacağınız her bağış, bir kız çocuğunun daha fazla seçeneğe sahip olmasını, hayallerine bir adım daha yaklaşmasını sağlayacak. Küçük ya da büyük, her destek bu çabayı daha güçlü hale getirecek.
Biz sınırsız bir çocukluk için koşuyoruz, sizler de kız çocukların süper güçlerini keşfetmesine destek olabilirsiniz!
Şimdiden katkılarınız için sonsuz teşekkürler!
Woman Power Koşu Takımı
Kız Çocuklarına Destek Derneği, kız çocukların eşit fırsatlara sahip olmaları ve potansiyellerini en üst düzeyde gerçekleştirebilmeleri için toplumsal farkındalık oluşturmayı, paydaşlar arası işbirlikleri kurmayı ve kız çocukları destekleyen bir ekosistemi güçlendirmeyi hedefliyor.