Since 1986, our foundation has provided health and education support to people in economic deprivation and provided services to approximately 700.000 patients. Today, works for the training of successful, ethics and integrated with the world physicians.
Merhaba ben Oya
Öncelikle bana veya bir yakınıma korona virüs teşhisi konmadı ve belirtisi de yok. :)
Virüs yüzünden eve kapanınca günlerimi yarım kalan işlerimi yapmaya, sağlıklı ve besleyici yiyecekler hazırlamaya, yoga pratiği ve meditasyon yapmaya ayırdım. Daha sonra kedimle daha fazla ilgilenmeye başladım. Evimi düzenledim , aldığım eğitimlerin üzerinden tekrar geçtim .evde sıkılacak bir dakikam olmamasına rağmen özgür olduğumu en derin hissettiğim alanımın eksik olduğunu farkettim, KOŞMAK
En çok beslendiğim , Adım Adım ile katıldığım iyilik peşinde koştuğum yarışlardı sanırım. Fakat korona virüs yüzünden A planımız olan yarışlar iptal oldu. Bu da beni farklı bir alternatife itti.
ÇILGIN BİR PROJE: B PLANI!
7 metrelik balkonunda 42 KM koşan adamın haberini belki görmüşsünüzdür. İşte ben de bu arkadaştan ilham alarak 10 Nisan Cuma günü #EVDEKAL arak 20 metrekarelik evimin salonunda SAĞLIK ÇALIŞANLARI yararına 5 KM koşarak çılgın bir projeye imza atmak istiyorum. B planım işte bu! :)
Eğer siz de SAĞLIK ÇALIŞANLARI’nı desteklemek isterseniz onlara doktor tulumu almak üzere Lokman Hekim Sağlık Vakfı’na bağış yapabilirsiniz. Bu kampanyamda 1125 TL toplayarak tanesi yaklaşık 45 TL olan tulumlardan 25 adet bağışlanmasına aracılık etmek istiyorum. (Maske ve eldiven tedariğinde sıkıntı yokmuş. Tulum eksiği varmış.)
1-2-5-10 tulum! Gönlünüzden ne koparsa!
Since 1986, our foundation has provided health and education support to people in economic deprivation and provided services to approximately 700.000 patients. Today, works for the training of successful, ethics and integrated with the world physicians.