Common Purpose toplumun temel taşlarını oluşturan 3 sektörden (iş dünyası, sivil toplum kuruluşları, kamu) liderleri bir araya getiren ve onlara "Yetkinin Ötesinde Liderlik" eğitim programları sunan, kar amacı gütmeyen bir kurumdur.
Sevgili Meridyen Ailesi,
Beklenmedik şekilde tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 virüs salgınından hepimiz çok etkilendik. Derneğimizin ana faaliyet alanı etkileşimli olarak şehrin farklı mekanlarında gerçekleştirdiğimiz "Yetkinin Ötesinde Liderlik Eğitimleri" olduğu için bu dönemde en çok etkilenen kurumlardan biri olduk.
Covid-19 virüs salgını sebebi ile Mart ayının başından beri derneğimizin gelir getirici tüm faaliyetlerini durdurmak zorunda kaldık. Sürecin ne zaman tam olarak sonlanacağı konusu da halen belirsiz. Kademeli bir açılış olacağı ve en iyi olasılıkla sonbaharda kalabalık buluşmaların mümkün olacağı belirtiliyor. Bizim de bu doğrultuda hedefimiz Ekim ayında faaliyetlerimizi başlatmak.
Bu dönemde biz derneğimizin sürdürülebilirliğini sağlamak için elimizden geleni yapsak da kaynaklarımızın sınırlı olduğunu hepiniz biliyorsunuz. Ortak bir misyona inanmış ve bunu yaymayı görev edinmiş olan sizlerin desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.
Derneğimizin sürdürülebilirliğini riske atmamak için bütçeleriniz dahilinde yapacağınız bağışlar bu süreçte çok önemli ve kıymetli olacak. Tüm mezunlarımızdan derneğimize bağış yapmalarını talep ediyoruz.
Haydi hep beraber el birliği ile derneğimizi ayakta tutalım!
Hepinize sağlık dolu günler diliyoruz.
Common Purpose toplumun temel taşlarını oluşturan 3 sektörden (iş dünyası, sivil toplum kuruluşları, kamu) liderleri bir araya getiren ve onlara "Yetkinin Ötesinde Liderlik" eğitim programları sunan, kar amacı gütmeyen bir kurumdur.